Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Añover de Tajo (315215) - Los 11 del averno. (1580239) » 727002787: T75/J14/VII

Liga 727002787 Información oficial sobre el partido 727002787 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.867 (38903)

Añover de Tajo Alineación oficial del equipo 'Añover de Tajo' en el partido 0 - 3 Los 11 del averno. Alineación oficial del equipo 'Los 11 del averno.' en el partido
0 - 1 Enrique Torres (33')
0 - 2 Gastón Melón (52')
0 - 3 Jaume Frexa (82')
Añover de Tajo Alineación oficial del equipo 'Añover de Tajo' en el partido 0 - 3 Los 11 del averno. Alineación oficial del equipo 'Los 11 del averno.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Añover de Tajo Alineación oficial del equipo 'Añover de Tajo' en el partido 1 - 1 Los 11 del averno. Alineación oficial del equipo 'Los 11 del averno.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Añover de Tajo

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David García Sala de Añover va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Santso Karlos es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Añover van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Santso Karlos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Manuel Gabaldón de Añover va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35 del partit, Manuel Gabaldón de l'equip Añover, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandre Guàrdia.

Los 11 del averno.

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de averno.. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Enrique Torres xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): David Getino va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de averno., Gastón Melón, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Jaume Frexa va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a averno..

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): averno. van sortir al contraatac al minut 6, però Antonio Saracina va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): averno. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Petar Tzanev va desviar el xut final de Jaume Frexa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gastón Melón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gastón Melón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Miro Anceo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Petar Tzanev va estar atent i va desviar la pilota a córner.