Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tottenham goatspur (119456) - EFV Marvels (776020) » 727001865: T75/J7/VII

Liga 727001865 Información oficial sobre el partido 727001865 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.851 (38887)

Tottenham goatspur Alineación oficial del equipo 'Tottenham goatspur' en el partido 0 - 0 EFV Marvels Alineación oficial del equipo 'EFV Marvels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tottenham goatspur Alineación oficial del equipo 'Tottenham goatspur' en el partido 1 - 3 EFV Marvels Alineación oficial del equipo 'EFV Marvels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tottenham goatspur

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Víctor Méndez Blasco va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dani Bonvehí, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Víctor Méndez Blasco, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

EFV Marvels

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Marvels va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Elías Yanguas va desviar el xut final de José Carlos Pérez Cruz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan David Mieres va estar a punt de posar per davant a Marvels amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elías Yanguas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Aguilera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): José María Guzmán va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Elías Yanguas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Aguilera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En José Carlos Pérez Cruz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jesús Àngel Boscà va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Elías Yanguas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.