Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EFV Marvels (776020) - Tottenham goatspur (119456) » 727001864: T75/J8/VII

Liga 727001864 Información oficial sobre el partido 727001864 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.851 (38887)

EFV Marvels Alineación oficial del equipo 'EFV Marvels' en el partido 2 - 4 Tottenham goatspur Alineación oficial del equipo 'Tottenham goatspur' en el partido
0 - 1 Salvador Camplà (5')
José Carlos Pérez Cruz (12') 1 - 1
1 - 2 Miguel Sorogoyen (17')
1 - 3 Ignacio Endasa (24')
José María Guzmán (51') 2 - 3
2 - 4 Enrique Morente (86')
EFV Marvels Alineación oficial del equipo 'EFV Marvels' en el partido 2 - 4 Tottenham goatspur Alineación oficial del equipo 'Tottenham goatspur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EFV Marvels Alineación oficial del equipo 'EFV Marvels' en el partido 1 - 1 Tottenham goatspur Alineación oficial del equipo 'Tottenham goatspur' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,9 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFV Marvels

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, José Carlos Pérez Cruz facilitava les coses al Marvels amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): José María Guzmán de Marvels va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marvels va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ramon Almirall va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Eloy Hoyos va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En José Carlos Pérez Cruz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Marín Aragón de Marvels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alejandro Marín Aragón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Carlos Pérez Cruz de Marvels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tottenham goatspur

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del Tottenham va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Salvador Camplà, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Miguel Sorogoyen va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Ignacio Endasa de Tottenham va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Enrique Morente va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 2 - 4 per a Tottenham.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alejandro Jiménez de Parga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alejandro Jiménez de Parga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.