Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden Virginia FC (124087) - Aúpa Racing (1593570) » 727001210: T75/J12/VII

Liga 727001210 Información oficial sobre el partido 727001210 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.839 (38875)

Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido 1 - 3 Aúpa Racing Alineación oficial del equipo 'Aúpa Racing' en el partido
0 - 1 Luis Sáenz Díez (17')
0 - 2 Gotthold Ephraim Zartl (18')
Luca Pelloli (37') 1 - 2
1 - 3 Jesús Segón (60')
Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido 1 - 3 Aúpa Racing Alineación oficial del equipo 'Aúpa Racing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido 2 - 0 Aúpa Racing Alineación oficial del equipo 'Aúpa Racing' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Virginia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Benedikto Goenaga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): José Ricardo Tartas va estar a punt de marcar al minut 59 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Aúpa Racing

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Luis Sáenz Díez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jesús Segón, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Hayo de Tornaco s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Gotthold Ephraim Zartl, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Dwane Thomas es va complicar la vida al minut 37 intentant esquivar Luca Pelloli en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Virginia, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Aúpa. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jesús Segón va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aúpa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gotthold Ephraim Zartl va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Aúpa va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Augustin Labonté la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aúpa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nathan Scullion, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimas Antônio Raydan.