Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Potipoti Reborn (993237) - Maximus City (120402) » 727000733: T75/J4/VII

Liga 727000733 Información oficial sobre el partido 727000733 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.831 (38867)

Potipoti Reborn Alineación oficial del equipo 'Potipoti Reborn' en el partido 0 - 1 Maximus City Alineación oficial del equipo 'Maximus City' en el partido
0 - 1 Enrique López Gil (82')
Potipoti Reborn Alineación oficial del equipo 'Potipoti Reborn' en el partido 0 - 1 Maximus City Alineación oficial del equipo 'Maximus City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Potipoti Reborn Alineación oficial del equipo 'Potipoti Reborn' en el partido 2 - 1 Maximus City Alineación oficial del equipo 'Maximus City' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potipoti Reborn

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 姚 (Yao) 光云 (Guangyun) va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Juan Pinilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 20 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pablo Peñalba va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Manel Ganyet del Potipoti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Pardo va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Catico! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Matarrodona de Potipoti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Matarrodona va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Potipoti va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Catico de Potipoti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maximus City

Goles Goles

  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El porter de Maximus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Enrique López Gil va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ignacio Osuna de Maximus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Carlos Frago va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Maximus Pedro Maureta quasi marca al minut 60 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Osuna l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ramon Peretó, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): El Maximus va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 62 amb un llançament de falta perillós. En Enrique López Gil però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Modesto Martínez Ibañez de Maximus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.