Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xbuyer team (434007) - Rebentados FC (801087) » 727000127: T75/J7/VII

Liga 727000127 Información oficial sobre el partido 727000127 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.820 (38856)

xbuyer team Alineación oficial del equipo 'xbuyer team' en el partido 1 - 1 Rayo Madrid FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid FC' en el partido
Delio Cadaviz (11') 1 - 0
1 - 1 Vasil Todorov (57')
xbuyer team Alineación oficial del equipo 'xbuyer team' en el partido 1 - 1 Rayo Madrid FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xbuyer team Alineación oficial del equipo 'xbuyer team' en el partido 3 - 1 Rayo Madrid FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xbuyer team

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): xbuyer va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Delio Cadaviz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Moisès Villadelprat una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Antonio Glimes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Moisès Villadelprat, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Martín Rius! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Pedro Montalvo de xbuyer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Texeira.

Rayo Madrid FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Madrid al minut 57. Vasil Todorov va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Vasil Todorov, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Romeo Cano-Triguero va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Joanikot Lebario va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Madrid a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Romeo Cano-Triguero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Vasil Todorov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.