Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The White Buffalos (434363) - Bokeron Madrid (1458842) » 726999765: T75/J1/VII

Liga 726999765 Información oficial sobre el partido 726999765 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.814 (38850)

The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido 4 - 2 Bokeron Madrid Alineación oficial del equipo 'Bokeron Madrid' en el partido
Paco Sarria (25') 1 - 0
Ollanta Diestre (72') 2 - 0
2 - 1 Hoàng Khoa Điềm (84')
2 - 2 Vyacheslav Magerov (87')
Eloy Landacaranda (88') 3 - 2
Roman Gehnböck (89') 4 - 2
The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido 4 - 2 Bokeron Madrid Alineación oficial del equipo 'Bokeron Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido 2 - 2 Bokeron Madrid Alineación oficial del equipo 'Bokeron Madrid' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,8 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The White Buffalos

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paco Sarria, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Buffalos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Eloy Landacaranda va acabar en una passada genial cap al jugador de Buffalos Ollanta Diestre, que va marcar el 2 - 0.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Eloy Landacaranda va donar a Buffalos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Aguas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roman Gehnböck que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roman Gehnböck va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Aldo Angelo Raviolo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roman Gehnböck. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Ollanta Diestre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Jorge Aguas gairebé va marcar per a Buffalos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Khalfan Al-Nasser per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aldo Angelo Raviolo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roman Gehnböck de Buffalos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Khalfan Al-Nasser de Buffalos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bokeron Madrid

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Hoàng Khoa Điềm de Bokeron després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Vyacheslav Magerov va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bokeron, al minut 87. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Bokeron va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Núñez Alvar va desviar el xut final de Alberto Cistue després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Bokeron va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Juan Luis Vera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Annunziato Frosi de Bokeron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.