Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pickolin United Team (440014) - san esteban cf. (800896) » 726999687: T75/J9/VII

Liga 726999687 Información oficial sobre el partido 726999687 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.812 (38848)

Pickolin United Team Alineación oficial del equipo 'Pickolin United Team' en el partido 0 - 0 trotamunsicos Alineación oficial del equipo 'trotamunsicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pickolin United Team Alineación oficial del equipo 'Pickolin United Team' en el partido 2 - 0 trotamunsicos Alineación oficial del equipo 'trotamunsicos' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pickolin United Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Prudenci Revert va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Noel Urdapilleta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pickolin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Leandro Pintos del Valle va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Pickolin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Enrique Imbullusqueta en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Torre Diez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Imbullusqueta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

trotamunsicos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): trotamunsicos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ulises Rojas Marcos va desviar el xut final de Kepa Gojenola després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de trotamunsicos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gabriel Vázquez Chavarri va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marc Rambla de trotamunsicos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Iván Martínez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Kepa Gojenola de trotamunsicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kepa Gojenola se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.