Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pateticos FC (775878) - Pedraforka FC (1600721) » 726999403: T75/J8/VII

Liga 726999403 Información oficial sobre el partido 726999403 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.807 (38843)

Pateticos FC Alineación oficial del equipo 'Pateticos FC' en el partido 0 - 2 Pedraforka FC Alineación oficial del equipo 'Pedraforka FC' en el partido
0 - 1 Jorge Lejón (7')
0 - 2 宋 (Song) 瑞佳 (Ruijia) (52')
Pateticos FC Alineación oficial del equipo 'Pateticos FC' en el partido 0 - 2 Pedraforka FC Alineación oficial del equipo 'Pedraforka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pateticos FC Alineación oficial del equipo 'Pateticos FC' en el partido 2 - 1 Pedraforka FC Alineación oficial del equipo 'Pedraforka FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pateticos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Pablo Prado era fer passades de llarga distància. Al minut 69 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Carlos Zumaya però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedraforka. La jugada d'estratègia del Pateticos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tanausú Saenz Aparicio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Guillem Selga i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Pateticos, però el xut de Tanausú Saenz Aparicio va sortir bastant desviat.

Pedraforka FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pedraforka va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jorge Lejón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 宋 (Song) 瑞佳 (Ruijia) de Pedraforka l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 52 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Pedraforka va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pep Corberó s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Amador Rodil va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 宋 (Song) 瑞佳 (Ruijia) de Pedraforka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.