Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galicia.F.C. (120177) - Yonkies FC (315313) » 726998660: T75/J4/VII

Liga 726998660 Información oficial sobre el partido 726998660 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.794 (38830)

ZtrOPEZON CANTABRIO Alineación oficial del equipo 'ZtrOPEZON CANTABRIO' en el partido 1 - 2 Yonkies FC Alineación oficial del equipo 'Yonkies FC' en el partido
0 - 1 Tancredo Pelayo (15')
0 - 2 Ricardo Betoret (36')
Domènec Cabrer (61') 1 - 2
ZtrOPEZON CANTABRIO Alineación oficial del equipo 'ZtrOPEZON CANTABRIO' en el partido 1 - 2 Yonkies FC Alineación oficial del equipo 'Yonkies FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ZtrOPEZON CANTABRIO Alineación oficial del equipo 'ZtrOPEZON CANTABRIO' en el partido 4 - 1 Yonkies FC Alineación oficial del equipo 'Yonkies FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZtrOPEZON CANTABRIO

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El ZtrOPEZON no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Domènec Cabrer es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Leonardo Navarrete va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Domènec Cabrer de ZtrOPEZON es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 39, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Milán va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 204 Minuto 59 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de ZtrOPEZON. Leonardo Navarrete el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Milán va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Leonardo Navarrete tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Alberto Nano de ZtrOPEZON va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Yonkies FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tancredo Pelayo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Yonkies.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Yonkies va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ricardo Betoret.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Yonkies va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Guillermo Vijil va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Jordi Murgó quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Iribias, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ricardo Betoret al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael LaCalle.