Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Zarrato (1578989) - CD FUENTES ARAGONESAS (1600392) » 726998595: T75/J2/VII

Liga 726998595 Información oficial sobre el partido 726998595 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.793 (38829)

rayo irpf Alineación oficial del equipo 'rayo irpf' en el partido 0 - 1 CD FUENTES ARAGONESAS Alineación oficial del equipo 'CD FUENTES ARAGONESAS' en el partido
0 - 1 Rafael Zuazo (44')
rayo irpf Alineación oficial del equipo 'rayo irpf' en el partido 0 - 1 CD FUENTES ARAGONESAS Alineación oficial del equipo 'CD FUENTES ARAGONESAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rayo irpf Alineación oficial del equipo 'rayo irpf' en el partido 3 - 1 CD FUENTES ARAGONESAS Alineación oficial del equipo 'CD FUENTES ARAGONESAS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo irpf

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manuel Entriago es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): rayo va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Ivan Abras va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Fernando Elezgueta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rayo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): rayo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Elezgueta en un 1 contra 1 amb el porter Sisebuto Garastegui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Elezgueta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 70 en Antón Cots ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Elezgueta el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Afalku Bensouda quasi empata el partit per a rayo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

CD FUENTES ARAGONESAS

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Rafael Zuazo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Salvador Ataide va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ARAGONESAS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Salvador Ataide, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ARAGONESAS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yannick Brauers després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Leandro Galán va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): David Llull va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.