Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OSASUNA INVIERNO AACC (1591647) - AVG Hostafrancs (1454898) » 726997940: T75/J6/VII

Liga 726997940 Información oficial sobre el partido 726997940 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.781 (38817)

OSASUNA INVIERNO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO AACC' en el partido 0 - 3 AVG Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'AVG Hostafrancs' en el partido
0 - 1 Anek Chulananda (55')
0 - 2 Severino Pucheta (57')
0 - 3 Heiri Roncoroni (74')
OSASUNA INVIERNO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO AACC' en el partido 0 - 3 AVG Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'AVG Hostafrancs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OSASUNA INVIERNO AACC Alineación oficial del equipo 'OSASUNA INVIERNO AACC' en el partido 0 - 2 AVG Hostafrancs Alineación oficial del equipo 'AVG Hostafrancs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OSASUNA INVIERNO AACC

AVG Hostafrancs

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Anek Chulananda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Severino Pucheta va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Hostafrancs va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Grigorakis Kotsanakis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Heiri Roncoroni que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hostafrancs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fidel Sanabria, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Guarino Giancaterino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Severino Pucheta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Andrea Piacquadio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Abbiati, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrea Piacquadio després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Abbiati va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Josh Draper va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Miguel de Bares de Hostafrancs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.