Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARCLUCHO (995030) - ANDORRA F.C. (118131) » 726997748: T75/J14/VII

Liga 726997748 Información oficial sobre el partido 726997748 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.777 (38813)

MARCLUCHO Alineación oficial del equipo 'MARCLUCHO' en el partido 4 - 2 ANDORRA F.C. Alineación oficial del equipo 'ANDORRA F.C. ' en el partido
Jérôme Benard (4') 1 - 0
1 - 1 Artur Bataille (5')
Giulio Paritario (11') 2 - 1
Jérôme Benard (70') 3 - 1
Jérôme Benard (80') 4 - 1
4 - 2 Andreas-Hermann Streiter (85')
MARCLUCHO Alineación oficial del equipo 'MARCLUCHO' en el partido 4 - 2 ANDORRA F.C. Alineación oficial del equipo 'ANDORRA F.C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MARCLUCHO Alineación oficial del equipo 'MARCLUCHO' en el partido 3 - 0 ANDORRA F.C. Alineación oficial del equipo 'ANDORRA F.C. ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARCLUCHO

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jérôme Benard, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): MLC,F.C. s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Giulio Paritario per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jérôme Benard, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): MLC,F.C. va augmentar la diferència quan Jérôme Benard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giulio Paritario va intentar anar-se'n per velocitat al minut 10 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aukan Otero va rematar alt.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Jérôme Benard de MLC,F.C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Henning Jansen gairebé va marcar per a MLC,F.C. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Jérôme Benard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bonifacy Dobruchowski.

ANDORRA F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ANDO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Artur Bataille va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Andreas-Hermann Streiter de ANDO va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luka Frühstück va deixar a Bonifacy Dobruchowski assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Philipp Staples va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreas-Hermann Streiter de ANDO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.