Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eployas Santadas (490328) - UD Antequera (1593512) » 726997283: T75/J10/VII

Liga 726997283 Información oficial sobre el partido 726997283 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.769 (38805)

Eployas Santadas Alineación oficial del equipo 'Eployas Santadas' en el partido 3 - 0 Linces Tibetanos Alineación oficial del equipo 'Linces Tibetanos' en el partido
Aitor Boimorto (30') 1 - 0
Héctor Montoya (31') 2 - 0
Pablo Aldasoro (53') 3 - 0
Eployas Santadas Alineación oficial del equipo 'Eployas Santadas' en el partido 3 - 0 Linces Tibetanos Alineación oficial del equipo 'Linces Tibetanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eployas Santadas Alineación oficial del equipo 'Eployas Santadas' en el partido 2 - 1 Linces Tibetanos Alineación oficial del equipo 'Linces Tibetanos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eployas Santadas

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Aitor Boimorto va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 30, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Santadas, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Héctor Montoya va augmentar la diferència de Santadas a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Santadas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Aldasoro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Pablo Aldasoro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Santadas.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Valenzuela Turillo al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Aldasoro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Serafín Pinto gairebé va marcar per a Santadas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marcos Monterde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Pacífico Guergue es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Santadas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcos Monterde, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Salinas Mila de Santadas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Linces Tibetanos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Eugèni Escoda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Riera va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Folguer de Tibetanos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.