Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SQUADRA BIANCA-AZURRA (1333376) - PLUS ULTRA BARÇA (434496) » 726996381: T75/J9/VII

Liga 726996381 Información oficial sobre el partido 726996381 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.753 (38789)

SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 3 - 1 PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido
Arnulfo da Armada (9') 1 - 0
Aihartz Erdoñana (15') 2 - 0
2 - 1 Rafael Angulo (83')
Eduard Candela (84') 3 - 1
SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 3 - 1 PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SQUADRA BIANCA-AZURRA Alineación oficial del equipo 'SQUADRA BIANCA-AZURRA' en el partido 5 - 0 PLUS ULTRA BARÇA Alineación oficial del equipo 'PLUS ULTRA BARÇA' en el partido
Tiene mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQUADRA BIANCA-AZURRA

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnulfo da Armada, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BIANCA-AZURRA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan BIANCA-AZURRA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aihartz Erdoñana des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): BIANCA-AZURRA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eduard Candela va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BIANCA-AZURRA va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Arnulfo da Armada va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ricardo Longoria va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aihartz Erdoñana va rematar alt.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Orozco Martel al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aihartz Erdoñana va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Recio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ángel Folgons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

PLUS ULTRA BARÇA

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): ULTRA va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Edmundo Etaio, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafael Angulo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Joaquín Pombo Páramo quasi redueix la diferència al marcador al minut 64, però una gran estirada d'en Pedro Erdoñana va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.