Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Lobos (118598) - La Casteneta (1337288) » 726995743: T75/J3/VII

Liga 726995743 Información oficial sobre el partido 726995743 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.742 (38778)

PortuenseFC Alineación oficial del equipo 'PortuenseFC' en el partido 0 - 1 F. C. Hombrados Alineación oficial del equipo 'F. C. Hombrados' en el partido
0 - 1 Juan Manuel Cambero (30')
PortuenseFC Alineación oficial del equipo 'PortuenseFC' en el partido 0 - 1 F. C. Hombrados Alineación oficial del equipo 'F. C. Hombrados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PortuenseFC Alineación oficial del equipo 'PortuenseFC' en el partido 1 - 1 F. C. Hombrados Alineación oficial del equipo 'F. C. Hombrados' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PortuenseFC

F. C. Hombrados

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Juan Manuel Cambero va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 30. 0 - 1 per a Hombrados.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Iván Goiburu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xavier Penàguila no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Răzvan Niculescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hombrados que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Iván Goiburu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xavier Penàguila, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fabricio Casablanca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fabricio Casablanca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Toader Filipescu de Hombrados va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Fabricio Casablanca s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fabricio Casablanca es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amadeu Cusagages es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.