Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Kalrosaly (776645) - Gamusinos CD (308610) » 726994372: T75/J10/VII

Liga 726994372 Información oficial sobre el partido 726994372 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.717 (38753)

Dinamo de Kalrosaly Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kalrosaly' en el partido 2 - 1 Los coheteros Alineación oficial del equipo 'Los coheteros' en el partido
Reyes González-Alegre (52') 1 - 0
1 - 1 Onno Westerik (63')
Edgar Sabrià (84') 2 - 1
Dinamo de Kalrosaly Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kalrosaly' en el partido 2 - 1 Los coheteros Alineación oficial del equipo 'Los coheteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Kalrosaly Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kalrosaly' en el partido 3 - 0 Los coheteros Alineación oficial del equipo 'Los coheteros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Kalrosaly

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Kalrosaly va ser Reyes González-Alegre.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador Edgar Sabrià de Kalrosaly, després de 84 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Tibor Széll va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kalrosaly.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Kalrosaly va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Reyes González-Alegre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Edgar Sabrià va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Edgar Sabrià va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ettore Lianas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reyes González-Alegre de Kalrosaly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los coheteros

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Onno Westerik va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Néstor Roque Tortarolo va entorpir al marcador d'en Gilberto Ruiz Gavero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 62 minuts, el coheteros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.