Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AFOUTEZANOS F.C. (1593727) - Kadizfornia oe (49077) » 726994330: T75/J14/VII

Liga 726994330 Información oficial sobre el partido 726994330 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.716 (38752)

AFOUTEZANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'AFOUTEZANOS F.C.' en el partido 2 - 2 Kadizfornia oe Alineación oficial del equipo 'Kadizfornia oe' en el partido
Detwald Taduran (22') 1 - 0
Detwald Taduran (23') 2 - 0
2 - 1 程 (Cheng) 恩威 (Enwei) (54')
2 - 2 Ricardinho Castagne (81')
AFOUTEZANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'AFOUTEZANOS F.C.' en el partido 2 - 2 Kadizfornia oe Alineación oficial del equipo 'Kadizfornia oe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AFOUTEZANOS F.C. Alineación oficial del equipo 'AFOUTEZANOS F.C.' en el partido 3 - 1 Kadizfornia oe Alineación oficial del equipo 'Kadizfornia oe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFOUTEZANOS F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Detwald Taduran va donar a AFOUTEZANOS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): AFOUTEZANOS va aconseguir el 2 - 0 quan Detwald Taduran va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Thaddaeus Büchen va entorpir al marcador d'en Luís Álvaro Alexandre per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): AFOUTEZANOS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Detwald Taduran va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): AFOUTEZANOS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Detwald Taduran ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Luís Álvaro Alexandre, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Thaddaeus Büchen de AFOUTEZANOS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Kadizfornia oe

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de 程 (Cheng) 恩威 (Enwei) va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kadizfornia va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 54.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ricardinho Castagne per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan David Curtichs va estar a punt de posar per davant a Kadizfornia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Danni Bruhn va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kadizfornia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Zabal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Josep Tria va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Cudinach de Kadizfornia es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.