Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Real Barcelona que (31155) - R.D. Fuenla (434480) » 726994005: T75/J3/VII

Liga 726994005 Información oficial sobre el partido 726994005 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.711 (38747)

Rayo Maracaibo C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Maracaibo C.F' en el partido 3 - 0 R.D. Fuenla Alineación oficial del equipo 'R.D. Fuenla' en el partido
Marc Inglada (19') 1 - 0
Juan Juez (37') 2 - 0
Rafael Alberto Pastor (38') 3 - 0
Rayo Maracaibo C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Maracaibo C.F' en el partido 3 - 0 R.D. Fuenla Alineación oficial del equipo 'R.D. Fuenla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Maracaibo C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Maracaibo C.F' en el partido 3 - 0 R.D. Fuenla Alineación oficial del equipo 'R.D. Fuenla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Maracaibo C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Inglada, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maracaibo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Juez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marc Inglada la va rematar Rafael Alberto Pastor amb una magnífica volea que va fer pujar per a Maracaibo el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jaime Marco va rematar alt.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Oriola al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique José Fernández Hernández va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eder Barrionuevo per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Oriola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Rafael Alberto Pastor va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 71, però no s'esperava que en Pedro Miret, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Hilario Galarreta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Doncel de Maracaibo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hilario Galarreta de Maracaibo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

R.D. Fuenla

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Esquinas després que el jugador de Fuenla li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.