Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWPAULUS FC (987966) - UD Masca Tibias (1599047) » 726993301: T75/J8/VII

Liga 726993301 Información oficial sobre el partido 726993301 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.698 (38734)

NEWPAULUS FC Alineación oficial del equipo 'NEWPAULUS FC' en el partido 0 - 2 UD Masca Tibias Alineación oficial del equipo 'UD Masca Tibias' en el partido
0 - 1 Ilisie Horoba (36')
0 - 2 Tomi Merikukka (70')
NEWPAULUS FC Alineación oficial del equipo 'NEWPAULUS FC' en el partido 0 - 2 UD Masca Tibias Alineación oficial del equipo 'UD Masca Tibias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEWPAULUS FC Alineación oficial del equipo 'NEWPAULUS FC' en el partido 2 - 0 UD Masca Tibias Alineación oficial del equipo 'UD Masca Tibias' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWPAULUS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): NEWPAULUS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Orçun Yalaz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergiusz Kołłątaj.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Orçun Yalaz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sidor Kharchenko va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

UD Masca Tibias

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Ilisie Horoba va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tibias i marcant el 0 - 1.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una falta xutada per Tomi Merikukka va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Tibias. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tibias va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Michael Haller va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Zenel Nezha va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Rocosa de Tibias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.