Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estavezsi (1421060) - ElFaryFC (1339596) » 726993022: T75/J9/VII

Liga 726993022 Información oficial sobre el partido 726993022 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.693 (38729)

estavezsi Alineación oficial del equipo 'estavezsi' en el partido 0 - 1 FC.Zamora Alineación oficial del equipo 'FC.Zamora' en el partido
0 - 1 Víctor Molina (9')
estavezsi Alineación oficial del equipo 'estavezsi' en el partido 0 - 1 FC.Zamora Alineación oficial del equipo 'FC.Zamora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
estavezsi Alineación oficial del equipo 'estavezsi' en el partido 3 - 0 FC.Zamora Alineación oficial del equipo 'FC.Zamora' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estavezsi

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Florencio Pinto va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Aleix Baradat va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Miquel Noceras va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de estavezsi David Brugueras quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Juan Sergio Abrisqueta va estar a punt d'empatar per a estavezsi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Atxiti Urrixola va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Vicente Viscón de estavezsi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Sergio Abrisqueta hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Felpeto.

FC.Zamora

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Víctor Molina quedar desmarcat i marcar per a FC.Zamora al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Víctor De Cervantes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Cabrero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Llacer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FC.Zamora que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FC.Zamora sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Alberto Apodaca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Federico Sietes després que el jugador de FC.Zamora li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.