Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cosas del Futbol (1421983) - Real Zamuroz C.F. (122718) » 726992957: T75/J7/VII

Liga 726992957 Información oficial sobre el partido 726992957 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.692 (38728)

Cosas del Futbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Futbol' en el partido 1 - 0 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
Benito Colmenares (41') 1 - 0
Cosas del Futbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Futbol' en el partido 1 - 0 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cosas del Futbol Alineación oficial del equipo 'Cosas del Futbol' en el partido 2 - 1 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cosas del Futbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Futbol s'avançava en el marcador després que en Benito Colmenares xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Futbol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Valentín, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Vidal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Haretche va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 74 de joc.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Raúl Ajofrín va ser clau en la jugada d'atac de Futbol al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a José Lecumberri, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Real Zamuroz C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Lluís Albert Comadran va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julio Zumista va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Niceto 'Nic' Ceta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Lluís Albert Comadran quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 260 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Ivan Berenguer, al minut 56 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lucian Gâlcă va fer una jugada per la banda esquerra, però Julio Zumista va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Lluís Albert Comadran de Zamu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucian Gâlcă.