Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barcelions (1578520) - EFM Gallur (485777) » 726992593: T75/J14/VII

Liga 726992593 Información oficial sobre el partido 726992593 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.685 (38721)

FC Barcelions Alineación oficial del equipo 'FC Barcelions' en el partido 1 - 1 EFM Gallur Alineación oficial del equipo 'EFM Gallur' en el partido
0 - 1 Raúl Mercader (20')
Xevi Enrich (66') 1 - 1
FC Barcelions Alineación oficial del equipo 'FC Barcelions' en el partido 1 - 1 EFM Gallur Alineación oficial del equipo 'EFM Gallur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Barcelions Alineación oficial del equipo 'FC Barcelions' en el partido 2 - 1 EFM Gallur Alineación oficial del equipo 'EFM Gallur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barcelions

Goles Goles

  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 66. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Xevi Enrich va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelions va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferran de Peray, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ferran de Peray va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Barcelions va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franciscano Terrona Benjumea en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Tenorio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isidro Pío Baroja va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Manuel Tenorio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

EFM Gallur

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Raúl Mercader de Gallur va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Raúl Mercader de Gallur, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Alberto Osorio Chacón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Mercader no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, 杜 (Du) 康平 (Kangping) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Osorio Chacón va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrew Cottam ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olaf Coruña de Gallur es va guanyar la targeta groga merescudament.