Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATELICO LANZAROTE (309170) - Istan F.C (1579638) » 726992067: T75/J8/VII

Liga 726992067 Información oficial sobre el partido 726992067 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.676 (38712)

ATELICO LANZAROTE Alineación oficial del equipo 'ATELICO LANZAROTE' en el partido 1 - 2 Istan F.C Alineación oficial del equipo 'Istan F.C' en el partido
Saturnino Barros Aguado (27') 1 - 0
1 - 1 Neco Pita Caños (29')
1 - 2 Ernesto Pinto (71')
ATELICO LANZAROTE Alineación oficial del equipo 'ATELICO LANZAROTE' en el partido 1 - 2 Istan F.C Alineación oficial del equipo 'Istan F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATELICO LANZAROTE Alineación oficial del equipo 'ATELICO LANZAROTE' en el partido 1 - 1 Istan F.C Alineación oficial del equipo 'Istan F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATELICO LANZAROTE

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Gelpi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Saturnino Barros Aguado va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marc Masdéu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Istan F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Istan. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Neco Pita Caños va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Istan es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ernesto Pinto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Istan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Antonio Maura va quedar-se sol davant el porter Óscar Ulloa Castro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Ernesto Pinto de Istan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Óscar Ulloa Castro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Agostino Tabanera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Istan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ioritz Landacaranda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Dupuy va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Neco Pita Caños va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Óscar Ulloa Castro va estar atent i va desviar la pilota a córner.