Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maccabi di levantar FC (990958) - Ojalá (1337762) » 726991994: T75/J4/VII

Liga 726991994 Información oficial sobre el partido 726991994 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.675 (38711)

Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido 0 - 3 Pucela Raptors Alineación oficial del equipo 'Pucela Raptors' en el partido
0 - 1 Ullrich Buballa (36')
0 - 2 Daniele Tartari (86')
0 - 3 Winston Lacy (87')
Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido 0 - 3 Pucela Raptors Alineación oficial del equipo 'Pucela Raptors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido 0 - 2 Pucela Raptors Alineación oficial del equipo 'Pucela Raptors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi di levantar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El levantar va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Tomas Håkansson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xuacu Romero va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Pedro Weyler aquest no va estar a l'altura.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Cuerla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de levantar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): levantar van sortir al contraatac al minut 85, però Trond Stangeland va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Pucela Raptors

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Ullrich Buballa va posar els visitants Raptors per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniele Tartari va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Winston Lacy de Raptors l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Ullrich Buballa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ksenofont Rurański va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Teodor Kosta va estar a punt de posar per davant a Raptors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dani Vich va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Tej Zdravič, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Raptors va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniele Tartari es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Ville Kivioja va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Daniele Tartari de Raptors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.