Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cascoporros team (437707) - Mañariako taldea (313703) » 726991774: T75/J5/VII

Liga 726991774 Información oficial sobre el partido 726991774 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.671 (38707)

cascoporros team Alineación oficial del equipo 'cascoporros team' en el partido 4 - 0 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Salvador Valencia (13') 1 - 0
Carlos Robles Sánchez (48') 2 - 0
Andoni Terry (65') 3 - 0
Santiago Vinayo (73') 4 - 0
cascoporros team Alineación oficial del equipo 'cascoporros team' en el partido 4 - 0 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
cascoporros team Alineación oficial del equipo 'cascoporros team' en el partido 6 - 0 Mañariako taldea Alineación oficial del equipo 'Mañariako taldea' en el partido
Tiene mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cascoporros team

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cascoporros contenien la respiració mentre en Salvador Valencia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de cascoporros a 2 - 0. Carlos Robles Sánchez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 en Andoni Terry va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, cascoporros va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santiago Vinayo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Andoni Terry va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El cascoporros ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Valencia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Santiago Vinayo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Tena va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Carlos Robles Sánchez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cascoporros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leo Martin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mansoor Omar Zaidan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Mañariako taldea

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Elazar Pérez Romero va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gabriel Cerroa va ser clau en la jugada d'atac de Mañariako al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Xulián Bouzas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Forcades de Mañariako es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.