Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosaleda (117824) - Playa San Lorenzo Forever (777697) » 726991282: T75/J8/VII

Liga 726991282 Información oficial sobre el partido 726991282 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.662 (38698)

Rosaleda Alineación oficial del equipo 'Rosaleda' en el partido 0 - 3 Playa San Lorenzo Forever Alineación oficial del equipo 'Playa San Lorenzo Forever' en el partido
0 - 1 Josep Giralt (70')
0 - 2 Jerónimo Duarte (80')
0 - 3 Johnny Calmez (84')
Rosaleda Alineación oficial del equipo 'Rosaleda' en el partido 0 - 3 Playa San Lorenzo Forever Alineación oficial del equipo 'Playa San Lorenzo Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rosaleda Alineación oficial del equipo 'Rosaleda' en el partido 1 - 2 Playa San Lorenzo Forever Alineación oficial del equipo 'Playa San Lorenzo Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosaleda

Playa San Lorenzo Forever

Goles Goles

  • 170 Minuto 70 (Gol de falta): Josep Giralt va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 70. 0 - 1 per a PSL.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jerónimo Duarte va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Fernando de Rala.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, PSL va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Johnny Calmez.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PSL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fabricio Huachohuillca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Janick Marquis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Josep Giralt el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Fabricio Huachohuillca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Julián Botilla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Julián Botilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Johnny Calmez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): PSL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Giralt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaston Kempeneers de PSL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bernd Weninger, el jugador de PSL va ser expulsat al minut 85.