Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alaya fc (308762) - Los rascabarrigas (1368563) » 726991235: T75/J10/VII

Liga 726991235 Información oficial sobre el partido 726991235 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.661 (38697)

alaya fc Alineación oficial del equipo 'alaya fc' en el partido 2 - 1 Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido
Selmo Martínez Marín (72') 1 - 0
1 - 1 Manuel Alexander Gradt (87')
Selmo Martínez Marín (88') 2 - 1
alaya fc Alineación oficial del equipo 'alaya fc' en el partido 2 - 1 Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alaya fc Alineación oficial del equipo 'alaya fc' en el partido 2 - 0 Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alaya fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Juan Ángel Lora Guerrero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de alaya, Selmo Martínez Marín, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): alaya va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 88 Selmo Martínez Marín va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Mañas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a alaya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Ángel Lora Guerrero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Elías San Cucufate va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Elías San Cucufate va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 86 podia haver acabat en gol, però Josep Xavier Solanes va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Xalbador Durikiz de alaya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horacio Hinestrosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los rascabarrigas

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Manuel Alexander Gradt va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de rascabarrigas i marcant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Honorato Escarit de rascabarrigas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Honorato Escarit va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lee Charles de rascabarrigas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.