Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tomba badalona (990787) - Xicotets Team (441774) » 726990224: T75/J9/VII

Liga 726990224 Información oficial sobre el partido 726990224 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.643 (38679)

tomba badalona Alineación oficial del equipo 'tomba badalona' en el partido 1 - 0 Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido
Henry Jordan-Battaglia (49') 1 - 0
tomba badalona Alineación oficial del equipo 'tomba badalona' en el partido 1 - 0 Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tomba badalona Alineación oficial del equipo 'tomba badalona' en el partido 3 - 0 Xicotets Team Alineación oficial del equipo 'Xicotets Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tomba badalona

Goles Goles

  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Corria el minut 49, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. badalona s'avançava en el marcador després que en Henry Jordan-Battaglia xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lábaro Montero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Yusuf Can Sözen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de badalona.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dino Giannetti va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): badalona va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Jobst Linauer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bruno Grumelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Roland Eszéki va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El badalona ho intentava per la dreta per mitjà de Henry Jordan-Battaglia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Bruno Grumelli quasi marca en una jugada assajada de córner que Nico Paradiso havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Nils Bigi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Cristóbal Solorzano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lábaro Montero va rematar alt.

Xicotets Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 蒋 (Jiang) 子远 (Ziyuan) de Xicotets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.