Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lomos fc (118546) - Pedrineta CF (776198) » 726989876: T75/J6/VII

Liga 726989876 Información oficial sobre el partido 726989876 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.637 (38673)

FC Mugiwaras Alineación oficial del equipo 'FC Mugiwaras' en el partido 2 - 0 Pedrineta CF Alineación oficial del equipo 'Pedrineta CF' en el partido
Abelard Guitart (29') 1 - 0
Iván Brendariz (65') 2 - 0
FC Mugiwaras Alineación oficial del equipo 'FC Mugiwaras' en el partido 2 - 0 Pedrineta CF Alineación oficial del equipo 'Pedrineta CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Mugiwaras Alineación oficial del equipo 'FC Mugiwaras' en el partido 3 - 0 Pedrineta CF Alineación oficial del equipo 'Pedrineta CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mugiwaras

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abelard Guitart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mugiwaras se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Mugiwaras va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció Iván Brendariz. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Abelard Guitart del Mugiwaras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cipriano Velarde va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Iván Brendariz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Iván Brendariz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Abelard Guitart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Valenzuela Acuña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rudolph Vukotich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Abelard Guitart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Marcos Valenzuela Acuña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mugiwaras van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Casimiro Barriga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Miguel Varas de Valdés de Mugiwaras gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Pedrineta CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pedrineta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sebastián Peñaherrera va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Sanz Mateo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Roberto Sánchez Recio de Pedrineta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Talvas.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Alberto Marsellés de Pedrineta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.