Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herculinos (1585881) - New Tenerife Athletic (48275) » 726989871: T75/J6/VII

Liga 726989871 Información oficial sobre el partido 726989871 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.637 (38673)

Herculinos Alineación oficial del equipo 'Herculinos' en el partido 0 - 2 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic' en el partido
0 - 1 Álvaro de Aguiar (34')
0 - 2 Hamid Al-Kashisha (63')
Herculinos Alineación oficial del equipo 'Herculinos' en el partido 0 - 2 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Herculinos Alineación oficial del equipo 'Herculinos' en el partido 1 - 5 New Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'New Tenerife Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herculinos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Richi Rodríguez Majo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

New Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Álvaro de Aguiar van servir per superar a l'últim defensor, en Richi Rodríguez Majo. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Tenerife cantant "Álvaro de Aguiar selecció!"
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Tenerife l'avantatge per 0 - 2. Hamid Al-Kashisha en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Walter Osvaldo Mozzino va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alexey Logashov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Daniele Mascia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nikolay Petkov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): El Tenerife va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 20 amb un llançament de falta perillós. En Álvaro de Aguiar però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Serafín Aedo va estar a punt de posar per davant a Tenerife amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Carlos Santolo va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hamid Al-Kashisha. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.