Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warfemitas FC (1334858) - Balompedica FC (1336558) » 726989793: T75/J14/VII

Liga 726989793 Información oficial sobre el partido 726989793 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.635 (38671)

Warfemitas FC Alineación oficial del equipo 'Warfemitas FC' en el partido 5 - 3 Balompedica FC Alineación oficial del equipo 'Balompedica FC' en el partido
Senín Cavado (16') 1 - 0
1 - 1 Manuel Urdangarín (28')
Chuse Lois Dolarroga (37') 2 - 1
Víctor Tío Bueno (39') 3 - 1
3 - 2 Antonio Arias (41')
Víctor Tío Bueno (44') 4 - 2
Chuse Lois Dolarroga (60') 5 - 2
5 - 3 Fernando Fernán (77')
Warfemitas FC Alineación oficial del equipo 'Warfemitas FC' en el partido 5 - 3 Balompedica FC Alineación oficial del equipo 'Balompedica FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Warfemitas FC Alineación oficial del equipo 'Warfemitas FC' en el partido 4 - 2 Balompedica FC Alineación oficial del equipo 'Balompedica FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warfemitas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Senín Cavado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Warfemitas.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Epifanio Hernández Luna va anar a parar al cap de Chuse Lois Dolarroga que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Warfemitas el 2 - 1.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Edgar Campaner va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Víctor Tío Bueno es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Warfemitas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Tío Bueno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Warfemitas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Chuse Lois Dolarroga des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Carrasquedo al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Quiriaco Parodi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Tío Bueno va rematar alt.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Quiriaco Parodi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Raúl Carrasquedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Epifanio Hernández Luna de Warfemitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Balompedica FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manuel Urdangarín que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Arias va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 77, el jugador visitant Fernando Fernán va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): José Melchor Gil va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Fernando Fernán va ser clau en la jugada d'atac de Balompedica al minut 38, quan ell mateix va fer una passada brutal a Valiente Monterrubio, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Antonio Arias quasi redueix la diferència al marcador al minut 56, però una gran estirada d'en Antonio Tapia Mateo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juda Azarola la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Balompedica havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Prados de Balompedica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.