Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diamond Heart F.C (1419043) - Halconcillos (776518) » 726989265: T75/J8/VII

Liga 726989265 Información oficial sobre el partido 726989265 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.626 (38662)

Diamond Heart F.C Alineación oficial del equipo 'Diamond Heart F.C' en el partido 2 - 0 Halconcillos Alineación oficial del equipo 'Halconcillos' en el partido
Rubén Laborde Barreres (19') 1 - 0
Federico Muñoz Franco (70') 2 - 0
Diamond Heart F.C Alineación oficial del equipo 'Diamond Heart F.C' en el partido 2 - 0 Halconcillos Alineación oficial del equipo 'Halconcillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Diamond Heart F.C Alineación oficial del equipo 'Diamond Heart F.C' en el partido 2 - 0 Halconcillos Alineación oficial del equipo 'Halconcillos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diamond Heart F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Rubén Laborde Barreres, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Diamond es posava per davant!
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Federico Muñoz Franco va augmentar l'avantatge de Diamond a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Antso Eiherabide del Diamond ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Federico Muñoz Franco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jonás Abas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jaime Orive va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Diamond ho intentava per la dreta per mitjà de Antso Eiherabide, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Laborde Barreres de Diamond va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Halconcillos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Luis Márquez López va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Halconcillos, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Luis Márquez López va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Fernández de Halconcillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.