Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sesamo (1418205) - PorcoCelta (313102) » 726989020: T75/J2/VII

Liga 726989020 Información oficial sobre el partido 726989020 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.622 (38658)

F.C. Sesamo Alineación oficial del equipo 'F.C. Sesamo' en el partido 0 - 3 PorcoCelta Alineación oficial del equipo 'PorcoCelta' en el partido
0 - 1 Peru Omagoxeaskoa (26')
0 - 2 Ignacio Maestro (44')
0 - 3 Eusebi Matxarregi (68')
F.C. Sesamo Alineación oficial del equipo 'F.C. Sesamo' en el partido 0 - 3 PorcoCelta Alineación oficial del equipo 'PorcoCelta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sesamo Alineación oficial del equipo 'F.C. Sesamo' en el partido 2 - 0 PorcoCelta Alineación oficial del equipo 'PorcoCelta' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sesamo

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mariano Medrano va servir per deixar enrere el gegant Eusebi Matxarregi al minut 27, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de 赵 (Zhao) 荣鑫 (Rongxin) quasi empata el partit per a Sesamo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de 赵 (Zhao) 荣鑫 (Rongxin) quasi empata el partit al minut 41, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mariano Medrano va ridiculitzar a en Eusebi Matxarregi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, César Cirueña de Sesamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Medrano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Medrano de Sesamo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

PorcoCelta

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Peru Omagoxeaskoa va marcar al minut 26 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Ignacio Maestro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de PorcoCelta el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eusebi Matxarregi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PorcoCelta, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Juan Churruchano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Churruchano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valery Huptar de PorcoCelta es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.