Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaldua FC (1588273) - Unión Sanlúqueña FC (486256) » 726988343: T75/J1/VII

Liga 726988343 Información oficial sobre el partido 726988343 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.610 (38646)

Eivissa Ses Pitiusses Alineación oficial del equipo 'Eivissa Ses Pitiusses' en el partido 1 - 1 Inter de Playa Honda Alineación oficial del equipo 'Inter de Playa Honda' en el partido
Ignacio Viñe (42') 1 - 0
1 - 1 Jesús Olivella (66')
Eivissa Ses Pitiusses Alineación oficial del equipo 'Eivissa Ses Pitiusses' en el partido 1 - 1 Inter de Playa Honda Alineación oficial del equipo 'Inter de Playa Honda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eivissa Ses Pitiusses Alineación oficial del equipo 'Eivissa Ses Pitiusses' en el partido 2 - 2 Inter de Playa Honda Alineación oficial del equipo 'Inter de Playa Honda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eivissa Ses Pitiusses

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pitiusses contenien la respiració mentre en Ignacio Viñe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): En Ramon Tunica va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 3, però el porter visitant Deivo Galves el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pitiusses va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patricio Olivares en un 1 contra 1 amb el porter Deivo Galves, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Desfar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Patricio Olivares del Pitiusses ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Raúl Esaís de Pitiusses va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Tejerías de Pitiusses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Inter de Playa Honda

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Inter van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 66, quan Jesús Olivella va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Jesús Olivella, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Chapar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Sabater va marcar al minut 77 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.