Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vecindario Ud (1591639) - Yonkos De Neda (1367164) » 726987562: T75/J2/VII

Liga 726987562 Información oficial sobre el partido 726987562 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.596 (38632)

Vecindario Ud Alineación oficial del equipo 'Vecindario Ud' en el partido 1 - 3 Graná Furbo Club Alineación oficial del equipo 'Graná Furbo Club' en el partido
0 - 1 Luis Alberto Prados (19')
0 - 2 Alejandro Igüeldo (29')
0 - 3 Luis Alberto Prados (66')
Sergio Ríos (78') 1 - 3
Vecindario Ud Alineación oficial del equipo 'Vecindario Ud' en el partido 1 - 3 Graná Furbo Club Alineación oficial del equipo 'Graná Furbo Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vecindario Ud Alineación oficial del equipo 'Vecindario Ud' en el partido 2 - 2 Graná Furbo Club Alineación oficial del equipo 'Graná Furbo Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,4 % 57,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vecindario Ud

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Sergio Ríos de Vecindario va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Jairo Ochoa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vecindario.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jairo Ochoa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vecindario va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enrique José Navarrete va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Vecindario va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Enrique José Navarrete va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Gil de la Cuesta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Rafael Malo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique José Navarrete de Vecindario amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Graná Furbo Club

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luis Alberto Prados sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 19 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29, una falta xutada per Alejandro Igüeldo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Graná. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Graná l'avantatge per 0 - 3. Luis Alberto Prados en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Graná sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en 庞 (Pang) 庭义 (Tingyi), perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 庞 (Pang) 庭义 (Tingyi) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Roberto Silos de Graná va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.