Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costa Dorada CF (799712) - Extremaydura HC (121269) » 726987298: T75/J6/VII

Liga 726987298 Información oficial sobre el partido 726987298 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.591 (38627)

Panda Team FC Alineación oficial del equipo 'Panda Team FC' en el partido 1 - 2 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
Santxo Azeretxo (30') 1 - 0
1 - 1 Edgar Abel (37')
1 - 2 Jordi Pepratx (40')
Panda Team FC Alineación oficial del equipo 'Panda Team FC' en el partido 1 - 2 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panda Team FC Alineación oficial del equipo 'Panda Team FC' en el partido 0 - 3 Extremaydura HC Alineación oficial del equipo 'Extremaydura HC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panda Team FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Panda s'avançava en el marcador després que en Santxo Azeretxo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Panda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jaime Lizárraga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gurbitz Artelarrea de Panda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Casiano Aretio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Jaime Lizárraga de Panda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Gracia de Panda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Extremaydura HC

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rashid Ys va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Edgar Abel va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Maninos posava el marcador 1 a 1.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jordi Pepratx va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Jaime González Cuenia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Maninos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan David Davalillos va quedar-se sol davant el porter Osorio Piñón, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Edgar Abel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Edgar Abel va ser clau en la jugada d'atac de Maninos al minut 49, quan ell mateix va fer una passada brutal a David Davalillos, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordi Pepratx després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Osorio Piñón va poder desviar-lo a córner.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jordi Pepratx, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Panda, però Jorge Gracia no va poder encertar el xut.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jordi Pepratx al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alfonso Suárez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Osorio Piñón, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abdelmalek Tanjawi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Edgar Abel de Maninos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime González Cuenia de Maninos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Davalillos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Abel de Maninos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".