Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bisbalovic FC (1436642) - The Gurning Chimps (1415173) » 726986405: T75/J7/VII

Liga 726986405 Información oficial sobre el partido 726986405 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.575 (38611)

Bisbalovic FC Alineación oficial del equipo 'Bisbalovic FC' en el partido 3 - 2 The Gurning Chimps Alineación oficial del equipo 'The Gurning Chimps' en el partido
1 - 0 Laurín Pascual (20')
1 - 1 Javier Pla (42')
1 - 2 Juan María Rico Tendero (50')
Carlos Blanco (57') 2 - 2
Szymon Kiliś (61') 3 - 2
Bisbalovic FC Alineación oficial del equipo 'Bisbalovic FC' en el partido 3 - 2 The Gurning Chimps Alineación oficial del equipo 'The Gurning Chimps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bisbalovic FC Alineación oficial del equipo 'Bisbalovic FC' en el partido 4 - 0 The Gurning Chimps Alineación oficial del equipo 'The Gurning Chimps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bisbalovic FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 57 minuts quan Carlos Blanco va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Bisbalovic.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Szymon Kiliś va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Bisbalovic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Javier Sisterón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bisbalovic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Passaven 27 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sébastien Monier va rematar alt.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joanes Andikobeitia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arno Schrödel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arno Schrödel va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Gorka Opakoa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

The Gurning Chimps

Goles Goles

  • 125 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Laurín Pascual va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 42 minuts, Javier Pla va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan María Rico Tendero de Gurning va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Gurning va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Laurín Pascual s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonio Liñán Rubio al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isacio Cambados de Gurning va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.