Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

u.d jack nilo (1339201) - ZALDIVAR TEAM (797041) » 726986348: T75/J6/VII

Liga 726986348 Información oficial sobre el partido 726986348 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.574 (38610)

u.d jack nilo Alineación oficial del equipo 'u.d jack nilo' en el partido 0 - 2 A.S. Anchuela del Campo Alineación oficial del equipo 'A.S. Anchuela del Campo' en el partido
0 - 1 Jonathan Espinosa (33')
0 - 2 Jonathan Espinosa (43')
u.d jack nilo Alineación oficial del equipo 'u.d jack nilo' en el partido 0 - 2 A.S. Anchuela del Campo Alineación oficial del equipo 'A.S. Anchuela del Campo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d jack nilo Alineación oficial del equipo 'u.d jack nilo' en el partido 0 - 2 A.S. Anchuela del Campo Alineación oficial del equipo 'A.S. Anchuela del Campo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d jack nilo

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): jack va estar a punt de marcar quan Francisco José Zapata va fer una passada impressionant a Antonio Irulegui, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jack va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ville Rautakoski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville Rautakoski de jack amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.S. Anchuela del Campo

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Hurbil Zarategi va descol·locar totalment la defensa contrària i Jonathan Espinosa no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jonathan Espinosa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Mykyta Talaverov va estar a punt de posar per davant a A.S. ADC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Homedes va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jonathan Espinosa es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mădălin Ţepeş després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Homedes va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jonathan Espinosa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el A.S. ADC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Huc Badosa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Pedro Homedes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mykyta Talaverov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Mykyta Talaverov de A.S. ADC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.