Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Vilanova del Camí (1595753) - Gorditos F.C. (1431145) » 726986280: T75/J3/VII

Liga 726986280 Información oficial sobre el partido 726986280 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.573 (38609)

CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido 4 - 2 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
Odín Núñez de Aza (20') 1 - 0
Dani Artés (27') 2 - 0
2 - 1 Orti Eskide (34')
Asen Vasilev (35') 3 - 1
3 - 2 Jesús Sáiz Lucas (38')
Elodio Ferrándis (90') 4 - 2
CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido 4 - 2 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Vilanova del Camí Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova del Camí' en el partido 4 - 2 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vilanova del Camí

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Odín Núñez de Aza va donar a Vilanova un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Asen Vasilev arribés a peus de Dani Artés, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vilanova el 2 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Vilanova va augmentar la diferència quan Asen Vasilev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vilanova va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Elodio Ferrándis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Odín Núñez de Aza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Brun va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Danny Trennaman per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Brun va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Mato. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asen Vasilev de Vilanova va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Gorditos F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Gorditos seguien lluitant fins al final. Al minut 34, fruit d'aquests esforços, Orti Eskide va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gorditos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Sáiz Lucas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Orti Eskide va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orti Eskide de Gorditos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.