Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden State Guarros (310096) - Gorditos F.C. (1431145) » 726986271: T75/J1/VII

Liga 726986271 Información oficial sobre el partido 726986271 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.573 (38609)

Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 2 - 1 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
0 - 1 Miguel Utrillas (18')
Matey Avdzhiyski (77') 1 - 1
Matey Avdzhiyski (87') 2 - 1
Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 2 - 1 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Golden State Guarros Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarros' en el partido 3 - 0 Gorditos F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorditos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden State Guarros

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Guarros una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Matey Avdzhiyski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 77.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Guarros s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Matey Avdzhiyski per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Guarros enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Matey Avdzhiyski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Guarros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Javier Valbás va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Matey Avdzhiyski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Carandil va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Vern Earnest va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dante Romero Florindo va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matey Avdzhiyski de Guarros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gorditos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Utrillas va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Miguel Utrillas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Orti Eskide va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Martínez va aconseguir desviar el seu xut a córner.