Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilboko Golegileak (119959) - Rayo Trujillano (1338068) » 726986201: T75/J11/VII

Liga 726986201 Información oficial sobre el partido 726986201 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.571 (38607)

Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 1 - 3 Rayo Trujillano Alineación oficial del equipo 'Rayo Trujillano' en el partido
0 - 1 Ernesto Ellaurri (38')
0 - 2 Leonardo Muñoz (54')
Jesús Alfredo Casla (58') 1 - 2
1 - 3 Juan Luis Costabal (84')
Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 1 - 3 Rayo Trujillano Alineación oficial del equipo 'Rayo Trujillano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido 1 - 7 Rayo Trujillano Alineación oficial del equipo 'Rayo Trujillano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilboko Golegileak

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els seguidors del Golegileak van tornar a saltar d'alegria al minut 58. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jesús Alfredo Casla que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Dixon Rapalino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Golegileak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dixon Rapalino va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 曾 (Zeng) 淼森 (Miaosen) va entorpir al marcador d'en Eric Bernades per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): Kastor Aribaltzaga va llançar una falta directa al minut 80 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Golegileak Rafael Escario quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dixon Rapalino l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Rayo Trujillano

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ernesto Ellaurri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Leonardo Muñoz de Trujillano va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Luis Costabal, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Manel Echegaray va enviar un xut des de 40 metres al minut 73, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Luis Costabal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Leonardo Muñoz de Trujillano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.