Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Revival FC. (1588238) - Mace (1421252) » 726985899: T75/J6/VII

Liga 726985899 Información oficial sobre el partido 726985899 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.566 (38602)

Revival FC. Alineación oficial del equipo 'Revival FC.' en el partido 0 - 1 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
0 - 1 Pedro Rafael Valente (11')
Revival FC. Alineación oficial del equipo 'Revival FC.' en el partido 0 - 1 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Revival FC. Alineación oficial del equipo 'Revival FC.' en el partido 2 - 0 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Revival FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Manuel Haro Esteban tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Manuel Haro Esteban no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Haro Esteban va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Revival va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Amadeu Cosculluela la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Haro Esteban de Revival va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mace

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Josh Coplay entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mace, un peu providencial d'en Pedro Rafael Valente va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Mace van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Josh Coplay des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mace, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Graziano Rubado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 艾吉伊敏 (Ajiyiming) 艾克拜尔 (Ekber). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 艾吉伊敏 (Ajiyiming) 艾克拜尔 (Ekber) de Mace la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Musoxon Nurmatov de Mace va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.