Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaicos SC (1591693) - Los Piratas Del Mediterraneo (49295) » 726985052: T75/J4/VII

Liga 726985052 Información oficial sobre el partido 726985052 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.551 (38587)

Galaicos SC Alineación oficial del equipo 'Galaicos SC' en el partido 1 - 2 Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido
Fernando Valdehuérteles (3') 1 - 0
1 - 1 Rogério Duarte Urano (39')
1 - 2 Peyman Khalatbari (44')
Galaicos SC Alineación oficial del equipo 'Galaicos SC' en el partido 1 - 2 Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaicos SC Alineación oficial del equipo 'Galaicos SC' en el partido 1 - 2 Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaicos SC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Fernando Valdehuérteles va donar a Galaicos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Galaicos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 21 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gervasio Martínez Ares no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Fernando Valdehuérteles arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raúl Seras Bueno va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hermenegild Tapiolas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paco Pepe Iribarrena va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paco Pepe Iribarrena hauria d'haver estat gol al minut 60 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Pablo Emasabel va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Segismundo Lancha Pacheco de Galaicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Emasabel.

Los Piratas Del Mediterraneo

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Matteo Pugiotto va anar directament als peus de Rogério Duarte Urano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Peyman Khalatbari que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Rogério Duarte Urano va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Francisco Cabes de Mediterraneo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rogério Duarte Urano de Mediterraneo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.