Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

iron_moiden (797948) - Sithox CF (1334022) » 726984357: T75/J13/VII

Liga 726984357 Información oficial sobre el partido 726984357 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.538 (38574)

iron_moiden Alineación oficial del equipo 'iron_moiden' en el partido 3 - 1 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
Andreja Stanković (47') 1 - 0
Florindo Belli (55') 2 - 0
2 - 1 Ildefonso Velasco (67')
Valério João Matos (89') 3 - 1
iron_moiden Alineación oficial del equipo 'iron_moiden' en el partido 3 - 1 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
iron_moiden Alineación oficial del equipo 'iron_moiden' en el partido 7 - 0 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
Es un cenizo 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iron_moiden

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del iron_moiden contenien la respiració mentre en Andreja Stanković s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Björn-Hergen Staffenberger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de iron_moiden, Florindo Belli, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sithox. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valério João Matos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del iron_moiden es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): iron_moiden va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nils Kreitl en un 1 contra 1 amb el porter Chema Solano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): iron_moiden va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andreja Stanković ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Nils Kreitl quasi dona a iron_moiden l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Víctor Cebollada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de iron_moiden.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Valério João Matos per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Chema Solano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El iron_moiden ho intentava per la dreta per mitjà de Antoni Słodowicz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Björn-Hergen Staffenberger de iron_moiden va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Sithox CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sithox van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Ildefonso Velasco.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Roberto Pascual va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Josep Oriol Vendranas de Sithox va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Augusto Salgado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.