Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinos crack (435801) - Phienas Gordas (798028) » 726983826: T75/J6/VII

Liga 726983826 Información oficial sobre el partido 726983826 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.529 (38565)

Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 0 - 4 Phienas Gordas Alineación oficial del equipo 'Phienas Gordas' en el partido
0 - 1 Jedei Hiesais (19')
0 - 2 Daniel Zyga (27')
0 - 3 Jedei Hiesais (72')
0 - 4 Rafael Murillo (73')
Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 0 - 4 Phienas Gordas Alineación oficial del equipo 'Phienas Gordas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 0 - 1 Phienas Gordas Alineación oficial del equipo 'Phienas Gordas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinos crack

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Quinos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pavel Keder va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quinos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonas Steegen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Quinos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Witold Jokiel va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Phienas Gordas

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jedei Hiesais quedar desmarcat i marcar per a Phienas al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Kamel Talal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Phienas, Daniel Zyga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Phienas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jedei Hiesais va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Phienas va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Emanuel Apelsjö, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafael Murillo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Emanuel Apelsjö, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Emanuel Apelsjö va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Phienas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jedei Hiesais s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Voldemar Rotter va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Emanuel Apelsjö, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Daniel Zyga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francisco 'Comandante' Franco al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.