Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quinos crack (435801) - Real Castilfalé F. C (1460441) » 726983821: T75/J4/VII

Liga 726983821 Información oficial sobre el partido 726983821 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.529 (38565)

Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 4 - 0 Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido
Witold Jokiel (24') 1 - 0
Witold Jokiel (40') 2 - 0
Hagbart Bjørnebye (41') 3 - 0
4 - 0 Felipe Sáinz San Miguel (44')
Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 4 - 0 Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido 3 - 0 Real Castilfalé F. C Alineación oficial del equipo 'Real Castilfalé F. C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quinos crack

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Witold Jokiel va donar a Quinos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Witold Jokiel va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 40 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quinos va augmentar la diferència quan Hagbart Bjørnebye no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Witold Jokiel gairebé va marcar per a Quinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hagbart Bjørnebye per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Wulf Karel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Quinos ho intentava per la dreta per mitjà de Gervasi Parladé, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wulf Karel al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yiannis Trompetas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beniamin Mlącki de Quinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Witold Jokiel de Quinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hagbart Bjørnebye de Quinos es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Real Castilfalé F. C

Goles Goles

  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Felipe Sáinz San Miguel va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Felipe Sáinz San Miguel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Javier Roca va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Evgeniy Timoshenko, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Javier Roca quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castilfalé va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Roca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Caifero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.