Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bald Avengers C.F. (1601080) - Las Brujas F.C (30658) » 726983765: T75/J5/VII

Liga 726983765 Información oficial sobre el partido 726983765 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.528 (38564)

Bald Avengers C.F. Alineación oficial del equipo 'Bald Avengers C.F.' en el partido 3 - 0 Las Brujas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Brujas F.C' en el partido
Juan José Rojas (13') 1 - 0
2 - 0 Barto Wilpahuamán (24')
Rafael Guilisasti (33') 3 - 0
Bald Avengers C.F. Alineación oficial del equipo 'Bald Avengers C.F.' en el partido 3 - 0 Las Brujas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Brujas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bald Avengers C.F. Alineación oficial del equipo 'Bald Avengers C.F.' en el partido 5 - 0 Las Brujas F.C Alineación oficial del equipo 'Las Brujas F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bald Avengers C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan José Rojas de Avengers aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Rafael Guilisasti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Petar Golubović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Mauro Torres, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pablo Andrés Acosta es va comportar com un juvenil al minut 55 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Avengers Rafael Guilisasti quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jannik Klöpfer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gianfranco Piredda al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Navarrete va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anton Hennessey. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, 黄 (Huang) 恩贵 (Engui) de Avengers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Las Brujas F.C

Goles Goles

  • 125 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Barto Wilpahuamán va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juha Mannersuo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rudolf Maas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Andrés Acosta.