Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUEVONES F.C (1417846) - Atlético de león (776421) » 726983586: T75/J2/VII

Liga 726983586 Información oficial sobre el partido 726983586 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.525 (38561)

HUEVONES F.C Alineación oficial del equipo 'HUEVONES F.C' en el partido 2 - 2 los noobs Alineación oficial del equipo 'los noobs' en el partido
Ignacio Donlebrún (2') 1 - 0
1 - 1 Miguel Martín (10')
Txema Chasarri (28') 2 - 1
2 - 2 Ivan Jaumot (43')
HUEVONES F.C Alineación oficial del equipo 'HUEVONES F.C' en el partido 2 - 2 los noobs Alineación oficial del equipo 'los noobs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HUEVONES F.C Alineación oficial del equipo 'HUEVONES F.C' en el partido 3 - 2 los noobs Alineación oficial del equipo 'los noobs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUEVONES F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a HUEVONES va ser Ignacio Donlebrún.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Jesús Bartrolich del HUEVONES va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Txema Chasarri que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Carbo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Donlebrún va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Genís Triay va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HUEVONES.

los noobs

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 10 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Miguel Martín.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): noobs van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Ivan Jaumot va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Rubén Maravillas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de noobs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Andrés Asrodrigas quasi aconsegueix empatar per noobs al minut 36, però Rodrigo Pedroso va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): noobs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rodrigo Pedroso va desviar el xut final de Alejandro Elio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Rodrigo Pedroso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rubén Maravillas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Martín de noobs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Martín va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Arnau Folch de noobs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.