Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Motanos team (490936) - Borussia Mochongladbach (1432720) » 726983547: T75/J6/VII

Liga 726983547 Información oficial sobre el partido 726983547 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.524 (38560)

Ziskorro F.C Alineación oficial del equipo 'Ziskorro F.C' en el partido 1 - 2 Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido
0 - 1 Lucas 'Silva' Basalo (63')
Hurritz Gastañaga (64') 1 - 1
1 - 2 Luis Besteiro Saiz (65')
Ziskorro F.C Alineación oficial del equipo 'Ziskorro F.C' en el partido 1 - 2 Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ziskorro F.C Alineación oficial del equipo 'Ziskorro F.C' en el partido 0 - 6 Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziskorro F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ziskorro s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hurritz Gastañaga que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Victor Trip va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Andrew Sidaway? Un error clamorós seu va donar a Guillermo Garis una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Ziskorro va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Dídimo Valenzuela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Hurritz Gastañaga de Ziskorro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Borussia Mochongladbach

Goles Goles

  • 174 Minuto 63 (Gol de penalti): Lucas 'Silva' Basalo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 63 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Luis Besteiro Saiz de Mochongladbach va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adrián Capalvo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mochongladbach que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Michael 'Dalglish' Titley, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Guillermo Garis va estar a punt de posar per davant a Mochongladbach amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Ferraz va impedir un gol cantat.